Guide til billige teaterbilletter

At gå i teateret kan være en dyr fornøjelse, specielt hvis man er teatertosset eller bare almindelig fattigrøv. I de store teatre, er det svært at finde teaterbilletter billigere end 200 kr. Hvis du vil sidde anstændigt og se uden kikkert, så må du ofte slippe 350 kr. eller mere, det på trods af, at al teater i Danmark modtager milliarder i kommunal- og statslig støtte.

De små teatre holder sig stadig i skindet med normal-prisbilletter omkring 110 -150 kr. og ungdomspriser på ca. 45 kr. Og tag endelig de bagerste og billigste pladser på de små steder – salene er ikke store.

Der er dog mange muligheder for at komme ind at se den levende kunst med en klækkelig rabat, ofte op mod 50 %, hvis du kan vente med at købe billetten til sidste øjeblik eller benytte sig af den labyrint af rabatordninger, der findes på næsten alle teatre i København. Det er en fordel at være ung, da næsten alle teatre har en eller flere ungdomsrabatordninger.

Rabatordningerne er noget af en jungle – så her kommer en oversigt over alle teatrenes forskellige rabatsystemer. Nogle gælder flere teatre, andre kun enkelte, så listen omfatter først de fælles ordninger og derefter teatrenes individuelle rabatsystemer sammen med en angivelse hvilken af de fælles ordninger, de deltager i,

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s